Over ons

Mijn naam is Anouck van der Linden. Samen met mijn man hebben wij 2 prachtige meisjes. Ik ben persoonlijk altijd al  fan geweest van organic Products en ook van producten die niet getest worden op dieren. Ik vind het heel belangrijk met zuivere producten te werken. Natuurlijke producten zijn zo goed voor je huid. Je huid kan vrij ademen. Ik weet dit uit eigen ervaring want ik gebruik altijd organische verzorgingsproducten. 

In het verleden heb ik workshops gegeven bij mensen thuis met alleen maar organic beauty products. Dit heb ik altijd erg leuk gevonden. Omdat het voor mij niet haalbaar is om in de avond weg te gaan om workshops te geven met de kinderen en een man met onregelmatige werktijden is het idee voor een webshop ontstaan. Zo kan ik toch bezig zijn vanuit huis met organic producten. 

Op deze manier hoop ik heel veel mensen te kunnen bereiken en hun kennis te laten maken met allerlei natuurlijke producten. Ik begin klein maar ik hoop snel naar een breder assortiment uit te kunnen groeien. 

Ik sta open voor al uw vragen of opmerkingen. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald product laat het me gerust weten en dan kijk ik of ik dit voor u kan bestelen. Graag hoor ik dit van u per email: anouckbyobp@gmail.com

Liefs, Anouck