First Blog!

First Blog!

Blogcategorieën
Recente berichten
Leuke nieuwtjes!

Een blog over de laatste nieuwe geteste producten van we love the planet voor in de webshop...

Waar was ik??

weer leuke nieuwe producten voor de webshop en een leuke win actie op instagram. ...

First Blog!

First Blog!

Geplaatst op 22-12-2018 door Anouck van der Linden

Lieve lezers,

Hier is dan mijn allereerste blog ever!! hihi Ik vind het super spannend want ik heb nog nooit zoiets gedaan. Ik wil graag blogs gaan schrijven over de producten die je kunt vinden in mijn webshop! De producten komen uitvoerig aan bod en ook zullen ze getest worden met een leuke revieuw. Op deze manier hoop ik duidelijkheid te geven over wat organische body producten precies zijn. En welke producten bij welke type huid passen. En natuurlijk wat elk product met je huid/haar doet! 

Even Voorstellen!

Ik ben Anouck van der Linden. 31 jaar oud. Moeder van 2 prachtige meisjes. Al 10 jaar werk ik als verkoop adviseur sanitair. Dit werk vind ik ontzettend leuk om te doen. Elke keer opnieuw mag ik weer mijn creativiteit erop loslaten. Heerlijk!! Toch ging het na 10 jaar kriebelen om weer eens iets anders te doen. Al jaren had ik het idee om een webshop te beginnen, alleen ja waarin? Ik ben zelf altijd erg bezig met uiterlijke verzorging. Cremetje hier, maskertje daar. Mijn huid is extreem gevoelig en zeker in de winter dus ik viel een jaar of 10 geleden al graag terug op producten die gemaakt zijn van natuurlijke stoffen. Het idee van een webshop spookte al een aantal jaar rond in mijn hoofd. Alleen waarin??  Toen ik een half jaar geleden een blog las over een dame die een webshop was begonnen in natuurlijke huidverzorgingsproducten dacht ik gelijk dit is het! Ik ben meteen gaan brainstormen en ideeën op papier gaan zetten. En hier is die dan mijn eigen webshop! Hij is nog klein met een beperkt assortiment maar ik hoop in 2019 zo te groeien dat ik een breedt assortiment voor jullie neer kan zetten. Meerdere merken maar ook natuurlijke make up staat hoog op mijn lijstje! Ik sta open voor alle op en aanmerkingen of evt. verzoeken voor bepaalde producten. Let me know!

Maar wat zijn organische body producten nou precies en waarom zou je hiervoor kiezen? 

Organische body producten bevatten niet de chemische bewaar middelen en zijn vrij van Parabenen. Ook zitten er geen synthetische geur en kleurstoffen, silliconen,minerale oliën, phalatan,PABA, en propylene glycol toegevoegd. Ik hoor je denken wat zit er dan wel precies in. Nou heel simpel. Allemaal ingrediënten die voornamelijk afkomstig zijn van planten,bloemen, kruiden en essentiële oliën. Alle geur en kleurstoffen zijn ook allemaal vanuit de natuur afkomstig. Je smeert kortom een stukje natuur op jezelf. Dit kan geen kwaad dus. Doordat er geen chemische stoffen zijn toegevoegd geeft je huid dus ook minder snel tot geen slechte reactie hierop. Het is dus voor iedere huidtype geschikt. Organische producten zijn echt heel erg up coming de laatste jaren. Dit komt omdat de stoffen die in andere verzorgingsproducten voorkomen ook vaak in verband worden gebracht met kanker. Alles wat je op je huid smeert of in je haar trekt in je bloed en gaat dus eigenlijk je hele lichaam door. Om je lichaam zo gezond mogelijk te houden is het dus van belang om bewuste keuzes te maken met je verzorgingsproducten en dus niet alleen met wat je eet en drinkt. 

Ook vind ik het heel belangrijk dat we lief zijn voor elkaar en ook voor onze dieren. Alle organische producten in mijn webshop zijn daarom ook dierproefvrij. Wees lief voor jezelf maar ook zeker voor andere en dieren!

Liefs Anouck xxx

organic, vrijvanparabenen, vrijvansilliconen, dierproefvrij, natuurlijkeverzorgingsproducten, huid, haar, balmbalm, lafare1789

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!